Termeni si conditii

 

 

Termeni si Conditii/ Contract

 

La autentificare si prin folosirea acestui website, numit in continuare Site, veti accepta termenii si conditiile de mai jos, de asemenea, acest contract contine si informatii despre procedura de dobandire a calitatii de Partener NH, motiv pentru care va rugam sa le cititi cu atentie!

Date de identificare Societate:

S.C. YRA PROPERTIES & CONSULTANCY S.R.L. este o societate juridica, legal constituita conform prevederilor legale romane, cu sediul social in Bucuresti, Calea Grivitei, nr 8-10, etaj 5, birou 511, Sector 1, Tel: 0770.618.041

Inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/8304/2015, avand Codul Unic de Inregistrare: 34748589, cont bancar RO93BREL0002001455430100, deschis la LIBRA BANK, adresa de posta electronica: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , numita in continuare Societatea.

Definitii:

Utilizator/Client: reprezinta persoana care acceseaza Site-ul www.nhcosmetice.ro, in scopuri private sau profesionale si/sau care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, initiand si finalizand o comanda.

Partenerul NH: persoana fizica in calitate de vanzator independent, actionand in nume propriu si in interes personal, sau o persoana juridica, care va putea cumpara, revinde si distribui produsele comercializate de catre S.C. YRA PROPERTIES & CONSULTANCY SRL,  respectand legislatia romana in vigoare.

Utilizare abuziva: reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Societatii si/sau marcilor comercializate si/sau altor utilizatori/clienti.

Contract: reprezinta contractul la distanta incheiat intre Societate si Client/Partener, fara prezenta fizica simultana a Societatii si Clientului/Partenerului.

Comanda: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre Client/Partener, ce intervine ca forma de comunicare intre Societate si Client/Partener, prin selectarea de produse de catre Client/Partener din cadrul celor comercializate de catre Societate.

Conditii de utilizare

Utilizatorii/Clientii/Partenerii acestui Site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare expuse mai jos. Prezentul “Termeni si conditii” sunt prevederi minimale aplicabile, utilizarea Site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului Site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti Utilizatorii/Clientii/Partenerii.

Contractul se considera incheiat intre Societate si Client/Partener in momentul primirii de catre Client/Partener de la Societate, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Prin accesarea Site-ului Utilizatorii/Clientii/Partenerii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

SC YRA PROPERTIES & CONSULTANCY SRL, inregistreaza persoana care completeaza Formularul de inscriere in grupul de Parteneri, oferindu-i calificativul de Partener NH iar acesta accepta respectivul calificativ.

Colaborarea este incheiata personal intre Partener si S.C. YRA PROPERTIES &CONSULTANCY SRL iar drepturile si obligatiile ce decurg din aceast raport nu pot fi transferate de catre Partener/Parteneri unui tert fara acordul prealabil scris al S.C. YRA PROPERTIES &CONSULTANCY SRL. Fiecare parte semnatara isi va achita individual taxele si obligatiile datorate organelor statului.

Toate materialele de pe acest website sunt proprietatea S.C. YRA PROPERTIES & CONSULTANCY S.R.L., reproducerea, stocarea, ori transmiterea unor parti ori a intregului continut al acestora, fara acordul prealabil al proprietarului, este interzisa.

S.C. YRA PROPERTIES  & CONSULTANCY S.R.L., isi rezerva dreptul de a adauga, modifica, ori sterge, in totalitate sau in parte informatiile prin intermediul acestui website, fara vreun avertisment prealabil. De asemenea, proprietarul isi rezerva dreptul de a inchide temporar sau definitiv, total ori partial acest website, cu obligatia de notificare prealabila a Partenerilor.

Derularea operatiunilor de vanzare online prin Site

Comanda/confirmarea comenzii

Prin lansarea unei Comenzi pe Site, Clientul/Partenerul este de acord cu forma de comunicare prin e-mail, prin care Societatea isi deruleaza operatiunile pe Site.

Daca Societatea confirma executarea unei Comenzi, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Primirea si inregistrarea Comenzii de catre Societate in prima etapa se face prin e-mail. Comanda se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronică prin e-mail, care include numarul comenzii, datele de livrare, numarul facturii si valoarea totala a comenzii.

Societatea nu considera in niciun moment o Comanda neconfirmata ca avand valoarea unei comenzi confirmate. Asadar, obligatia de livrare a Societati se naste odata cu confirmarea electronica prin e-mail trimisa către Client/Partener, care contine informatiile comenzii finalizate ,numarul comenzii, datele de livrare, numarul facturii si valoarea totala a comenzii.

Etapele realizarii unei comenzi pe Site sunt distinct prezentate in cadrul link-ului “Cum comand?”

Prezentele termeni si conditii generale de vanzare vor sta la baza relatiei intre Societate si Client/Partener.

Obiectul Comenzii il constituie produsul/produsele Societatii cu privire la care Clientul/Partenerul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei Comenzi pe Site, confirmata de catre Societate. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre Societate pe Site.

Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor/imaginilor expuse pe Site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, Societatea precizeaza ca imaginea produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorului. De asemenea, unele caracteristici ale produselor prezentate pe Site, pot fi modificate de catre Societate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa Societatea face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile/ofertele prezentate pe Site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pretul

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe Site. Pretul poate fi modificat de catre Societate, decat in cazul unor variatii mari de curs . Modificarea pretului nu se aplica acelor produse, ce au fost comandate de catre Client/Partener la un anume pret si care au fost confirmate de catre Societate la acelasi pret.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie să fie sincer si serios. Astfel, Societatea atentionează asupra faptului că exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Societatea va informa Clientul asupra pretului corect, Clientul/Partenerul avand posibilitatea in acest caz, fie sa-si mentina comanda, fie sa renunte la acesta, infomand Societatea in acest sens.

La pretul initial al produsului se adauga costul livrarii - cost suportat de catre Client/Partener - rezultand astfel pretul final al comenzii Clientului/Partenerului.

In cazul platilor online Societatea nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator/Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Utilizatorul/Clientul/Partenerul.

Metode de livrare si plata

Livrarea

Produsul va fi livrat Clientului printr-o firma de curierat - prin intermediul serviciului de curierat rapid Urgent Cragus sau prin Priory Post ( Posta Romana).

Va rugam sa tineti cont de faptul că Societatile de curierat livreaza coletele continand produsele Comandate de catre D-voastra intre orele 09:00 si 17:00, de aceea va rugam sa ne indicati o adresa de livrare unde puteti fi gasit in acest interval de timp! In cazul in care Clientul/Partnerul nu se afla la adresa de livrare in momentul livrarii, agentul de curierat  lasa o instiințare prin sms sau in scris in casuta postala. Clientul/Partenerul are la dispozitie 5 zile lucratoare pentru a conveni cu Societatea de curierat rapid asupra unei alte zi pentru livrare. Daca acest lucru nu se realizeaza, agentul de curierat rapid returneaza coletul Societatii. Daca Clientul nu se afla la adresa de livrare si agentul de curierat rapid nu poate lasa nici o instiintare, acesta va incerca livrarea si in urmatoarea zi lucratoare.

Societatea de curierat isi pastreaza dreptul de a majora costul livrarii pentru acele zone, localitati ce sunt in afara ariei sale de livrare, Clientul fiind informat cu privire la acest aspect la momentul confirmarii comenzii .

Societatea se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor Comandate de catre Clienti in momentul predarii acestora catre Client/Partener. 

Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la Client/Partener.

Societatea va efectua livrarea produselor doar pe teritoriul Romaniei. Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferat Clientului doar in momentul efectuarii platii.

Livrarea produselor catre Client/Partener se va face in decurs de 5 zile lucratoare de la data confirmarii in format electronic de catre Societate. Pentru produsele ce nu pot fi livrate in acest termen, se acorda un termen suplimentar pentru livrare stabilit de comun acord cu Clientul/Partenerul, care nu va depasi 30 de zile. In situatia in care produsele nu pot fi livrate nici in cadrul acestui termen suplimentar, Clientul are dreptul la retragere, renunantand la produsele comandate de la Societate.

Modalitatea de plata

Plata la curier: plata produsului se face dupa preluarea coletului de catre Client. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta. Societatea atentioneaza Clientii/Partenerii ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Societate sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

Plata online folosind cardul bancar: Se poate efectua plata online cu cardul personal in conditii de siguranta deplina prin intermediul unei legaturi securizate SSL.  Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Plata la sediul societatii: in cazul in care clientul doreste sa vin personal sa ridice comanda.

Nu este perceput nici-un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb valutar al bancii Clientului/Partenerului.

Plata prin ordin de plata: se face doar pe baza confirmarii de comanda emise de societate, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre cu un consultant de vanzari. Reprezentantul societatii va trimite o proforma prin e-mail pentru a se achita contavaloare totala a comenzii.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea sumei depuse in cont.

Pentru comenziile Clientilor/Partenerilor pe siteul www.nhcosmetice.ro nu este posibila plata unui avans pentru produsele comandate.

Dreptul de retragere/Politica de returnare

Politica de returnare se aplica doar persoanelor fizice, conform legislatiei in vigoare.

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, Clientul (persoan fizica) are dreptul sa se retraga de la cumpararea/pastrarea produsului comandat, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta (persoană fizica), alta decat transportatorul, indicata de catre Client, intra in posesia fizica a produselor comandate. In cazul unei comenzi privind produse multiple comandate de Client printr-o singura comanda si livrate separate, perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de catre Client, intra in posesia fizica a ultimului produs.

 In cazul unei comenzi pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinate, perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de către Client, intra in posesia fizica a primului produs.

Pentru a se respecta termenul-limita de retragere este suficient sa se trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

 Clientul trebuie sa informeze Societatea cu privire la decizia sa de a retrage de la cumpararea/pastrarea produsului, utilizand fie o declaratie neechivoca, trimisa prin posta sau e-mail, fie completand urmatorul model de formular de retragere:

    - Catre (se completeaza numele, adresa postala si daca este cazul, numarul de telefon si adresa de email a Societatii):

    - Va informez/Va informam prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din cumpararea urmatoarelor produse/ prestarea urmatoarelor servicii:

    - Comandat/te la data de/ primita/te la data de

    - Numele Clientului (Clientilor)

    - Adresa Clientului (Clientilor)

    - Semnatura Clientului (Clientilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

    - Data (data completarii)

 

 Declaratia neechivoca/formularul de retragere se trimite la următoarea adresa: S.C. YRA PROPERTIES & CONSULTANCY S.R.L., adresa Bucuresti, Calea Grivitei, nr 8-10, etaj 5, birou 511, Sector 1, Tel: 0770.618.041 sau la adresa de posta electronica: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Societatea va transmite fara intarziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

In caz de retragere, Societatea va rambursa suma primita de la Client, exclusiv costurile livrarii, in termen de 14 zile de la data la care Societatea este informata cu privire la decizia Clientului de a se retrage de la pastrarea produsului. Societatea poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele.

Societatea va efectua aceasta rambursare prin virament bancar. In orice caz, Clientului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Produsele in legătura cu care s-a invocat dreptul de retragere, vor fi expediate de catre Client fara intarzieri nejustificate si in decurs de maximum 14 zile de la data la care s-a comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 Clientul va suporta costul direct al returnarii produselor, perceput de catre societatea de curierat rapid. Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea, calitatilor si functionarii produselor.

Bunuri pentru care nu se asigura dreptul de retragere

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

 • Produse care au fost desfacute
 • Produse care au fost testate/utilizate
 • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 • Produse achizitionate de la alte magazine
 • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

 Depunerea si solutionarea reclamatiilor

Clientul poate sa depuna reclamatiile sale legate de serviciile sau produsele oferite de Societate atat prin scris cat si prin telefon. Reclamatiile se pot depune  la adresa postala: S.C. YRA PROPERTIES & CONSULTANCY  S.R.L., Bucuresti, Calea Grivitei, nr 8-10, etaj 5, birou 510, Sector 1 sau la adresa   postala electronica: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., sau prin contactarea telefonica la numarul: 0770.618.041

Societatea va raspunde Clientului in termen de 5 zile lucratoare de la primirea reclamatiilor si va face tot posibilul pentru solutionarea problemei Clientului acestora.

Termene de livrare

Livrarea produselor catre Client/Partener se va face in decurs de 5 zile lucratoare de la data confirmarii prin e-mail. Pentru produsele ce nu pot fi livrate in acest termen, se acorda un termen suplimentar pentru livrare stabilit de comun acord cu Clientul, care nu va depasi 30 de zile. In situatia in care produsele nu pot fi livrate nici in cadrul acestui termen suplimentar, Clientul are dreptul la retragere, renuntand la produsele comandate de la Societate.

Societatea, in cazul in care nu poate executa presta comanda motivat de datorita faptul ca produsul nu este/nu mai este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate. Clientul poate solicita livrarea comenzii cu produsele confirmate de catre Societate fara cresterea taxei  initiale de transport, poate inlocui produsul comandat cu alta un alt produs sau poate anula comanda.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Societatea va anunta Clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Societatea primeste informatii eronate legate de livrarea produselor, Societatea poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere incalcare a obligatiilor sale, sau poate stabili un nou termen de onorare a Comenzii.

 

Raspunderea Societatii

Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere suferita de catre Client in situatia in care aceasta respecta prevederile prezentei termeni si conditii. Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri de pe Site.

Societatea nu este responsabila pentru daunele directe si/sau indirecte de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi in baza prezentei termeni si conditii pentru situatia in care isi indeplineste toate obligatiile rezultate din acesta. Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru daune directe si/sau indirecte care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora dupa livrare.

Societatea respecta in relatia sa cu Clientul prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Reclamatiile privind deficientele defectele produsului/produselor achizitionate pot fi facute la urmatoarea adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea/executarea cu intarziere/executarea necorespunzatoare a obligatiilor sale, daca o astfel de executare/neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, asa cum este acesta reglementat de legislatia in vigoare.

Legea aplicabila - jurisdictia

Prezentul termeni si conditii din acest contract cadru, sunt supuse legii romane. Eventualele litigii aparute intre Societate si Client/Partener se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate in acest Site sunt proprietatea intelectuala exclusiva a Societatii. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse. Totusi, paginile complete ale Site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor anterior mentionate, Societatea poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizatoare de ecran sau alte programe utilitare din Site.

 

 INVESTESTE IN PIELEA TA !!!

NH Cosmetice este singurul retail online din Romania, cu o gama variata de produse cosmetice naturale si organice Grecesti!

Consumatorii pot accesa cu usurinta, produsele naturale si organice, autentice din Grecia!

 

Contact

 •  
  Strada Cameliei nr. 39, etaj 2, Sector 1, Bucuresti
 •  
  Telefon : 0771 344 833 

| |

Top